Om oss

Privatsjukvård med helhetssyn och familjär känsla

Våra ledord är:

  • ärlighet och tydlighet
  • vara tillmötesgående mot våra kunder
  • hög kvalitet i alla led
  • att värna om alla individers lika värde och integritet
  • DU är viktig för oss!

Vi är ett privat företag och har inget avtal med Regionen/Landstinget. Det betyder att Regionen/Landstingets frikort inte gäller hos oss, utan det är du själv eller ditt företag som betalar för besöket, prover/odlingar m.m. som tas, och de tjänster vi hjälper dig med.

Varmt välkommen till Trosadoktorn önskar Bodil & Henric

Bodil Sandh

Mottagningsundersköterska

Bodil Sandh arbetar på vår mottagning som undersköterska, medicinsk sekreterare, diplomerad PRP-terapeut och HLR-instruktör. Hon har mångårig erfarenhet av undersköterskearbete, både inom akutsjukvård och mottagningsverksamhet. 

Henric Sandh

Leg. Läkare

Henric Sandh är vår erfarne läkare med specialistkompetens inom urologi och allmänkirurgi sedan snart 30 år tillbaka, är för närvarande anställd som överläkare och sektionschef i urologi på Nyköpings lasarett.  Han arbetar också tillsammans med Rewell med manlig hälsa,  företrädelsevis testosteronbrist och erektionsproblematik. Har dessutom mångårig erfarenhet från företagshälsovård och ortopedisk medicin (besvär från rörelseapparaten). I 25 år har Henric under vintrarna arbetat några veckor som ”skidläkare” i Sälenfjällen. Är även utbildad HLR-instruktör och diplomerad PRP-terapeut.

Trosadoktorn drivs i privat regi och omfattas inte av region/ landstingsavtal. Det betyder att vi inte har några subventionerade priser, vilket innebär att du/ni själv bekostar de tjänster du/ni bokar hos oss. För dig som kund betyder det samtidigt att: